Lakritsens dag

Idag är det lakritsens dag och det är typ bättre än att fylla år. Jag skiter i om ni uttalar det lackriss eller lakrits…jag säger lackriss men äter gärna lakrits också om ni bjuder.

Idag har jag ätit lackriss till frukost, lunch och middag….och varit på toa minst tre gånger…. I övrigt har jag gått med hunden, lämnat in päronens hund på klippning, läst tidningar, kollat alla avsnitt på ”Gift vid första ögonkastet”, kollat hemnet 17ggr…..jag har gjort allt utan mitt skolarbete om arbetsmiljö som skulle varit inlämnat igår…jag hinner det sen. Först ska jag diska och gå med hunden igen.

17888301_241225473011451_1321874673_n

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Lakritsens dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>