Loppisfeber

Alltid så här års drar det lite extra i min loppistarm. Många fler loppisar öppnar upp och det känns som att det är en mer naturlig del av vår och sommar med loppis än vad det är under den mörka årstiden. Eller är det att de gamla inredningsprylarna påminner en mer om sommar än vinter kanske. Att den gamla inredningen gör sig bäst med pelargonier och ljus och därför blir roligare så här års? Mitt sug efter gamla skönheter börjar nu i alla fall.

Förra året hade jag dille på att utöka mitt Erik Kold begär. Började med att jag fick ärva min fina farmors gamla burkar och sedan drog det igång. Farmor hade den gröna serien, mamma har den bruna och mormor den röda….jag vill ha allihop :)

18009366_243632152770783_407460704_n 18009417_243632136104118_918373112_n
Tyvärr blir allt så fult med Görans dystra tapet som är kvar i köket. Det är inget fel på den egentligen mer än att den sitter i mitt kök. I köket vill jag ha trä och blommigt. Inte svart och grått!

Jag ska ut och lägga ett spår till Troja nu tänkte jag. Igår körde vi ett lydnadspass och hon var så himla duktig. Det är en så himla tacksam hund att träna eftersom hon älskar att jobba samtidigt som hon har extrem ambitionsnivå att göra sitt absolut bästa jämt. Ibland får jag nästan ångest att vi inte tävlar mer med tanke på vilket bra material jag fått att jobba med. Men för mig är det lika underbart att bara ha en hund att springa o leka kurragömma i skogen med istället för att bara jaga tävlingsresultat.

Göran hänger i garaget idag och jobbar på med Valianten. För att Troja ska kunna hänga med lättare i sommar på våra utflykter och slippa åka i baksätet på Cadillacen håller Göran på att bygga ihop en kombi åt oss. En gammal veteran kombi som ska bli vit med guldigt tak. Jag kommer ha en av Sveriges i särklass snyggaste och originella bil i sommar :)

17974481_243632126104119_1757804863_n  Detta skelett ska bli Sveriges snyggaste kombi…sjukt händig karl!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>